Hoe het werkt


Het werkt heel simpel.
Zoek het hestje die het beste bij uw merk, bedrijf, uiting of evenement past, qua uitstraling, maar ook qua levertijd en mogelijkheden.

Klik op uw keuze en u komt op de productpagina alwaar u het veiligheidsvest kunt samenstellen naar uw wensen. Niet alle vesten hebben dezelfde mogelijkheden overigens. Het samenstellen is enkel om de prijs te bepalen, de definitieve vormgeving wordt door onze vormgevers in de studio gedaan, iedereen kan het dus!

Als u de juiste keuzes heeft gemaakt geeft u het aantal dat u wenst op en u ziet meteen de juiste prijs (zelfs inclusief korting indien dat op dat moment geldt)! Wilt u een groter aantal dan waarvoor we meteen prijzen laten zien, vul dan dat aantal in en klik op offerte. U krijgt dan binnen een werkdag een offerte, tenzij we meer gegevens nodig hebben, dan nemen we zeker binnen een werkdag contact met u op en laten u weten hoeveel tijd we wellicht nodig hebben voor het maken van de juiste offerte.

Indien u besluit verder te gaan met de vestjes —waar wij natuurlijk volledig achter staan–, dan kunt u op offerte klikken of op de bestel meteen knop. Vul dan uw gegevens in —voor een bestelling iets meer dan voor een offerte—, eventueel wat aanvullende info en klik nogmaals op de juiste knop om te verzenden. Wij krijgen uw gegevens en u krijgt van ons een offerte. Wij nemen dan uiteraard ook nog een keer contact met u op, wel zo netjes toch?!

Bij een bestelling zullen we sowieso contact met u opnemen om het ontwerp dat we speciaal voor u gaan maken met u door te spreken en een proef te maken voor u ter goedkeuring! Pas als die proef is goedgekeurd zullen we de productie in gang zetten en gaan we uw eigen veiligheidsvest maken.

Wanneer de productie voor u klaar is krijgt u uw veiligheidsvestjes geleverd en kunt u ze gebruiken ter veilige promotie van uw diensten, bedrijf, evenement.

Zynder en de promotie voor uw merk!
Direct naar het product

veiligheidsvestje Veiligheidsvestjes

Zyndertex Promo Safety veiligheidsvest
Zyndertex Safety veiligheidsvest


 

VRAGEN? ADVIES?
Neem gewoon contact met ons op! Echte mensen die niet bijten ;-) klik hier
123TATOEAGES.NL
Zo simpel is het! Zinderend mooie tijdelijke tatoeages voor uw merk! Laat het plakken! klik hier
123PROMOBRILLEN.NL
Zo simpel is het! Zinderend mooie zonnebrillen of nerdbrillen voor uw merk! klik hier